Avada includes a blog shortcode you can use anywhere on the site!

This blog shortcode was submitted by Markus, one of our 20,000+ Avada users! It just goes to show what an awesome community we have, everyone is willing to help and share ideas. Our first priority is to provide solutions to our users, and we are happy to do that. Dont wait, come be apart of it today!

Proslava nove 2015. godine!

Protech Integra proslavila još jednu uspešnu godinu i 10. godina poslovanja!

Sistem naplate parkiranja – Stari Mlin

Protech Integra je realizovala napredno rešenje sistema naplate parkiranja na kompleksu Stari Mlin u Beogradu, koji se sastoji od poslovne zgrade i hotela Radisson Blue.

Rešenje je realizovano sa nemačkim proizvođačem Bebarmatic, jednim od vodećih evropskih proizvođača u ovoj oblasti.

Sistem naplate parkiranja ima više ulaza i izlaza, u jednom delu […]

Protech Integra na prvom Kongresu puteva

Protech Integra je bila učesnik na prvom Srpskom kongresu o putevima, koji je održan 5-6.06. u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Na štandu konzorcijuma, koji čine firme Telekomunikacija, Commend Adria, Mitrašinović i Protech Integra, predstavili smo naš asortiman proizvoda i usluga koje možemo ponuditi u oblasti opremanja puteva i […]

Novi sajt

Puštena je u rad nova verzija web sajta, za sada sa minimalnim sadržajem.

Novo ime firme!

Krajem 2013. godine došlo je promene u vlasničkoj strukturi firme, usled čega je došlo i do promene imena iz Tehnomobil-Protech u Protech Integra.

Novo ime firme sadrži reč “Integra”, što predstavlja našu suštinsku prednost na tržištu, a to je integracija sistema tehničke zaštite na najvišem nivou.